Vaříme na víkendu /

Obsahuje předpisy na rozmanité, osvěžující a lehce stravitelné pokrmy, které respektují zásady správné výživy. Kromě teplých a studených polévek uvádí předpisy na úpravu masa, ryb, drůbeže, pokrmy z uzenin, hub a konzerv, dále recepty na vaječná a zeleninová jídla, různé přílohy, saláty, toasty, stu...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1981
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Obsahuje předpisy na rozmanité, osvěžující a lehce stravitelné pokrmy, které respektují zásady správné výživy. Kromě teplých a studených polévek uvádí předpisy na úpravu masa, ryb, drůbeže, pokrmy z uzenin, hub a konzerv, dále recepty na vaječná a zeleninová jídla, různé přílohy, saláty, toasty, studené večeře, moučníky, nápoje aj.
Popis jednotky:60000 výt.
Věcný rejstřík
Il. tit. list
Vazba: Luděk Rohlík
Fyzický popis:322, [1] s. [16] s. barev. fot. příl. :