Vaříme na víkendu /
Obsahuje předpisy na rozmanité, osvěžující a lehce stravitelné pokrmy, které respektují zásady správné výživy. Kromě teplých a studených polévek uvádí předpisy na úpravu masa, ryb, drůbeže, pokrmy z uzenin, hub a konzerv, dále recepty na vaječná a zeleninová jídla, různé přílohy, saláty, toasty, stu...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1981
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Obsahuje předpisy na rozmanité, osvěžující a lehce stravitelné pokrmy, které respektují zásady správné výživy. Kromě teplých a studených polévek uvádí předpisy na úpravu masa, ryb, drůbeže, pokrmy z uzenin, hub a konzerv, dále recepty na vaječná a zeleninová jídla, různé přílohy, saláty, toasty, studené večeře, moučníky, nápoje aj. |
---|---|
Popis jednotky: | 60000 výt. Věcný rejstřík Il. tit. list Vazba: Luděk Rohlík |
Fyzický popis: | 322, [1] s. [16] s. barev. fot. příl. : |