Zelenina v kuchyni celého světa /
Kniha přispívá k větší spotřebě zeleniny v naší stravě, učí její pestřejší úpravě a seznamuje s přípravou zeleniny v různých zemích. Přináší řadu předpisů na studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1972
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Kniha přispívá k větší spotřebě zeleniny v naší stravě, učí její pestřejší úpravě a seznamuje s přípravou zeleniny v různých zemích. Přináší řadu předpisů na studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky. |
---|---|
Popis jednotky: | 8000 výt. Přehl. lit. Místní a věcný rejstřík S fot. v textu Obálka a vazba: F. Adámek a O. Švarc |
Fyzický popis: | 396, [36] s. |