Zelenina v kuchyni celého světa /

Kniha přispívá k větší spotřebě zeleniny v naší stravě, učí její pestřejší úpravě a seznamuje s přípravou zeleniny v různých zemích. Přináší řadu předpisů na studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Vlachová, Libuše (Autor), Raboch, František (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SZN, 1972
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kniha přispívá k větší spotřebě zeleniny v naší stravě, učí její pestřejší úpravě a seznamuje s přípravou zeleniny v různých zemích. Přináší řadu předpisů na studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.
Popis jednotky:8000 výt.
Přehl. lit.
Místní a věcný rejstřík
S fot. v textu
Obálka a vazba: F. Adámek a O. Švarc
Fyzický popis:396, [36] s.