70 grilovaných jídel /

Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Hodač, Ervín (Autor), Kuliš, Jiří (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1970
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům.
Popis jednotky:15000 výt.
Fyzický popis:94, [1] s.