70 grilovaných jídel /

Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Hodač, Ervín (Autor), Kuliš, Jiří (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1970
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01109ma 2a2200253 454500
001 4227400000007064
005 20221120145525.0
008 0621s1970----xr ---------u-------cze-d
020 |c 8.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.76 
100 1 |a Hodač, Ervín  |4 aut  |9 8550 
245 1 0 |a 70 grilovaných jídel /  |c [Autoři: ] Ervín Hodač, Jiří Kuliš ; Il. Karel Sladký 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1970 
300 |a 94, [1] s. 
500 |a 15000 výt. 
520 2 |a Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům. 
653 |a Jídla grilovaná  |a předpisy kuchařské  |a Kuchařky (knihy) 
700 1 |a Kuliš, Jiří  |4 aut  |9 8551 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10896  |d 10896 
993 |0 0  |1 422740011990  |4 0  |6 64176_  |7 0  |9 11973  |a 8.00  |b 0  |c 11990  |d 1999-06-21  |e 0  |f DOSP  |g 641.76  |h 8.00  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN