Česká zima a sváteční stůl : 100 receptů /

V úvodu se vypráví o zimních zvycích, o koledě a masopustních slavnostech. Výběr starých předpisů zahrnuje rybí polévky, přípravu ryb, drůbeže, zvěřiny a bezmasých jídel i osvědčené předpisy na cukroví. Recepty pro slavnostní příležitost seznamují mj. s různou úpravou hovězího, telecího a vepřového...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Koreček, Ladislav (Autor), Fialová, Daniela (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1970
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641.5
Jednotka 12145 Dostupné  Požadavek