Pražská rodinná kuchařka /

Uváděné kuchařské předpisy na polévky, předkrmy, masitá a zeleninová jídla, omáčky, moučníky a nápoje vycházejí z možností nákupu potravin ve velkém městě a respektují také vysokou zaměstnanost žen, které mají pro přípravu jídla poměrně málo času. Kromě předpisů obsahuje kuchařka také zajímavou kapi...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Lamačová, Věra (Autor), Paukertová, Marie (Autor), Štorková, Hana (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Práce, 1973
Vydání:1. vyd.
Edice:Knižnice domácího hospodaření
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Uváděné kuchařské předpisy na polévky, předkrmy, masitá a zeleninová jídla, omáčky, moučníky a nápoje vycházejí z možností nákupu potravin ve velkém městě a respektují také vysokou zaměstnanost žen, které mají pro přípravu jídla poměrně málo času. Kromě předpisů obsahuje kuchařka také zajímavou kapitolu o tom, jak se u nás vařilo v minulosti, a informuje o pražských restauracích, v nichž může rodina dobře poobědvat či povečeřet.
Popis jednotky:27500 výt.
Na vazbě použito barev. fot. O. Davidové a S. Němce
Fyzický popis:236, [2] s. : [16] s. fot. příl. [16] s.