70 rybích jídel /

"Sedmdesátka" přináší výběr receptů na rozmanitou úpravu ryb, a to i neobvyklým způsobem, např. platýz s pomeranči, filé "podhoubí", rybí filé na víně s burskými oříšky aj. Nalezneme zde i rady, jak ryby zabíjet, porcovat a zbavovat šupin, jak je uchovávat a jak je správně vařit,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Pohunková, Hana (Autor), Novotná, Drahomíra (Autor), Pohunek, Milan (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1971
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:"Sedmdesátka" přináší výběr receptů na rozmanitou úpravu ryb, a to i neobvyklým způsobem, např. platýz s pomeranči, filé "podhoubí", rybí filé na víně s burskými oříšky aj. Nalezneme zde i rady, jak ryby zabíjet, porcovat a zbavovat šupin, jak je uchovávat a jak je správně vařit, aby neztratily vůni a chuť.
Popis jednotky:10000 výt.
Barev. fot. na obálce: S. Němec a O. Davidová
Fyzický popis:91, [5] s.