70 rybích jídel /
"Sedmdesátka" přináší výběr receptů na rozmanitou úpravu ryb, a to i neobvyklým způsobem, např. platýz s pomeranči, filé "podhoubí", rybí filé na víně s burskými oříšky aj. Nalezneme zde i rady, jak ryby zabíjet, porcovat a zbavovat šupin, jak je uchovávat a jak je správně vařit,...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1971
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | "Sedmdesátka" přináší výběr receptů na rozmanitou úpravu ryb, a to i neobvyklým způsobem, např. platýz s pomeranči, filé "podhoubí", rybí filé na víně s burskými oříšky aj. Nalezneme zde i rady, jak ryby zabíjet, porcovat a zbavovat šupin, jak je uchovávat a jak je správně vařit, aby neztratily vůni a chuť. |
---|---|
Popis jednotky: | 10000 výt. Barev. fot. na obálce: S. Němec a O. Davidová |
Fyzický popis: | 91, [5] s. |