70 rybích jídel /

"Sedmdesátka" přináší výběr receptů na rozmanitou úpravu ryb, a to i neobvyklým způsobem, např. platýz s pomeranči, filé "podhoubí", rybí filé na víně s burskými oříšky aj. Nalezneme zde i rady, jak ryby zabíjet, porcovat a zbavovat šupin, jak je uchovávat a jak je správně vařit,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Pohunková, Hana (Autor), Novotná, Drahomíra (Autor), Pohunek, Milan (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1971
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01329ma 2a2200277 454500
001 4227400000007074
005 20221120145527.0
008 0621s1971----xr ---------u-------cze-d
020 |c 8.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.5 
100 1 |a Pohunková, Hana  |4 aut  |9 8502 
245 1 0 |a 70 rybích jídel /  |c [Autoři: ] Hana Pohunková, Drahomíra Novotná, Milan Pohunek ; Předml. : Markéta Zemanová ; Kresby: Květuše Kovářová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1971 
300 |a 91, [5] s. 
500 |a 10000 výt. 
500 |a Barev. fot. na obálce: S. Němec a O. Davidová 
520 2 |a "Sedmdesátka" přináší výběr receptů na rozmanitou úpravu ryb, a to i neobvyklým způsobem, např. platýz s pomeranči, filé "podhoubí", rybí filé na víně s burskými oříšky aj. Nalezneme zde i rady, jak ryby zabíjet, porcovat a zbavovat šupin, jak je uchovávat a jak je správně vařit, aby neztratily vůni a chuť. 
653 |a Ryby  |a předpisy kuchařské  |a Kuchařky (knihy) 
700 1 |a Novotná, Drahomíra  |4 aut  |9 8573 
700 1 |a Pohunek, Milan  |4 aut  |9 8465 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10906  |d 10906 
993 |0 0  |1 422740012412  |4 0  |6 6415_  |7 0  |9 11985  |a 8.00  |b 0  |c 12412  |d 1999-06-21  |e 0  |f DOSP  |g 641.5  |h 8.00  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN