Nová domácí kuchařka. 4. díl, Moučníky, dezerty, nápoje, ovocné dezerty, moučníky, pečivo /
Poslední díl čtyřsvazkové kuchařky přináší předpisy na 540 druhů moučníků, dezertů a nápojů. V zájmu správné výživy autorky uvádějí především recepty s menším množstvím cukru a tuku, ale s větším použitím mléka, tvarohu, ovocea ořechů. Předpisy jsou rozděleny podle druhů základních těst a v úvodu ka...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1972
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Poslední díl čtyřsvazkové kuchařky přináší předpisy na 540 druhů moučníků, dezertů a nápojů. V zájmu správné výživy autorky uvádějí především recepty s menším množstvím cukru a tuku, ale s větším použitím mléka, tvarohu, ovocea ořechů. Předpisy jsou rozděleny podle druhů základních těst a v úvodu každé kapitoly je uvedena správná technologie a postup práce. Zvláštní kapitoly jsou věnovány přípravě dobrot pro zvláštní slavnostní příležitosti apředpisům na teplé i studené nápoje. |
---|---|
Popis jednotky: | Věcný rejstřík 30000 výt. Il. tit. list Obálka: Milan Kopřiva |
Fyzický popis: | 273, [1] s. : [24] s. fot. a barev. fot. |