Nová domácí kuchařka. 4. díl, Moučníky, dezerty, nápoje, ovocné dezerty, moučníky, pečivo /

Poslední díl čtyřsvazkové kuchařky přináší předpisy na 540 druhů moučníků, dezertů a nápojů. V zájmu správné výživy autorky uvádějí především recepty s menším množstvím cukru a tuku, ale s větším použitím mléka, tvarohu, ovocea ořechů. Předpisy jsou rozděleny podle druhů základních těst a v úvodu ka...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Břízová, Joza (Autor), Klimentová, Maryna (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1972
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Poslední díl čtyřsvazkové kuchařky přináší předpisy na 540 druhů moučníků, dezertů a nápojů. V zájmu správné výživy autorky uvádějí především recepty s menším množstvím cukru a tuku, ale s větším použitím mléka, tvarohu, ovocea ořechů. Předpisy jsou rozděleny podle druhů základních těst a v úvodu každé kapitoly je uvedena správná technologie a postup práce. Zvláštní kapitoly jsou věnovány přípravě dobrot pro zvláštní slavnostní příležitosti apředpisům na teplé i studené nápoje.
Popis jednotky:Věcný rejstřík
30000 výt.
Il. tit. list
Obálka: Milan Kopřiva
Fyzický popis:273, [1] s. : [24] s. fot. a barev. fot.