Houby v přírodě a v kuchyni /

Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují. Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Smotlacha, Miroslav (Autor), Novák, Josef (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1976
Vydání:3., dopl. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují. Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami.
Popis jednotky:Seznam hub
20000 výt.
Fyzický popis:261, [3] s.