Houby v přírodě a v kuchyni /
Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují. Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami....
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1976
|
Vydání: | 3., dopl. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují. Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami. |
---|---|
Popis jednotky: | Seznam hub 20000 výt. |
Fyzický popis: | 261, [3] s. |