Houby v přírodě a v kuchyni /
Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují. Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami....
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Smotlacha, Miroslav (Autor), Novák, Josef (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1976
|
Vydání: | 3., dopl. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Houby v přírodě a v kuchyni /
Autor: Smotlacha, František, a další
Vydáno: (1971) -
Houby /
Autor: Smotlacha, Miroslav
Vydáno: (1969) -
Houbařův rok : Houbařské vycházky od jara do zimy /
Autor: Příhoda, Antonín
Vydáno: (1972) -
Léčivé houby dříve a nyní /
Autor: Semerdžieva, Marta, a další
Vydáno: (1986) -
Houby v kuchyních světa /
Autor: Baier, Jiří
Vydáno: (1981)