Pokrmy upravené na roštu /
Receptář přináší návody na více než stovku grilovaných pokrmů z různých druhů masa, zeleniny, ryb a drůbeže a upozorňuje na vhodné přílohy a saláty k těmto pokrmům. Seznamuje také s potřebným vybavením a technickými pomůckamipro grilování, radí jak postupovat před vlastním pečením i v jeho průběhu,...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1977
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01304ma 2a2200253 454500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4227400000014060 | ||
005 | 20221120151531.0 | ||
008 | 1121s1977----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 9.00 Kč | ||
040 | |a |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.5(083.12) | ||
100 | 1 | |a Řešátko, Jaroslav |4 aut |9 8525 | |
245 | 1 | 0 | |a Pokrmy upravené na roštu / |c Jaroslav Řešátko ; Fot. : O. Davidová, S. Němec |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1977 | ||
300 | |a 123, [3] s. : [4] s. barev. fot. příl. | ||
500 | |a Obálku s použitím barev. fot. O. Davidové a S. Němce navrhl Radomil Doubrava | ||
500 | |a 20000 výt. | ||
520 | 2 | |a Receptář přináší návody na více než stovku grilovaných pokrmů z různých druhů masa, zeleniny, ryb a drůbeže a upozorňuje na vhodné přílohy a saláty k těmto pokrmům. Seznamuje také s potřebným vybavením a technickými pomůckamipro grilování, radí jak postupovat před vlastním pečením i v jeho průběhu, jak dochucovat a podávat grilované pokrmy. | |
653 | |a Kuchařky (knihy) |a Jídla grilovaná |a předpisy | ||
910 | |a LIG502 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 17882 |d 17882 | ||
993 | |0 0 |1 422740019568 |4 0 |6 641508312_ |7 0 |9 19289 |a 9.00 |b 0 |c 19568 |d 2000-11-21 |e 0 |f DOSP |g 641.5(083.12) |h 9.00 |l DOSP |r 2022-11-20 |t 5 |w 2022-11-20 |y KN |