Pokrmy upravené na roštu /
Receptář přináší návody na více než stovku grilovaných pokrmů z různých druhů masa, zeleniny, ryb a drůbeže a upozorňuje na vhodné přílohy a saláty k těmto pokrmům. Seznamuje také s potřebným vybavením a technickými pomůckamipro grilování, radí jak postupovat před vlastním pečením i v jeho průběhu,...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Řešátko, Jaroslav (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1977
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
70 grilovaných jídel /
Autor: Hodač, Ervín, a další
Vydáno: (1970) -
Mezinárodní kuchařka /
Autor: Fialová, Juliana Anna
Vydáno: (1967) -
99 specialit sovětské kuchyně /
Autor: Vlčková, Alena
Vydáno: (1980) -
Brambory a bramborové pokrmy /
Autor: Šimek, Jaroslav, a další
Vydáno: (1986) -
Lahůdky z mléka, tvarohu a sýrů /
Autor: Břízová, Joza, a další
Vydáno: (1969)