Co chutná v Evropě /

Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1979
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01457ma 2a2200265 454500
001 4227400000006982
005 20221204205103.0
008 0614s1979----xr ---------u-------cze-d
020 |c 38.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.5 
100 1 |a Vlachová, Libuše  |4 aut  |9 217 
245 1 0 |a Co chutná v Evropě /  |c Libuše Vlachová ; Předml. : A. Wolf ; Fot. : Olga Davidová a Stanislav Němec 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1979 
300 |a 414, [1] s. [16] s. barev. fot. příl. 
500 |a 80000 výt. 
500 |a Jmenný rejstřík 
500 |a Vazba: Daniela Havlíčková 
520 2 |a Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané podle jednotlivých zemí. 
653 |a Kuchařky (knihy)  |a Vaření  |a příručky  |a Bulharsko  |a Francie  |a Holandsko  |a Itálie  |a Jugoslávie  |a Maďarsko  |a Německo  |a Portugalsko  |a Polsko  |a Rakousko  |a Rumunsko  |a Rusko  |a Ukrajina  |a Řecko  |a Skandinávie  |a Španělsko  |a Švýcarsko  |a Velká Británie 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10814  |d 10814 
993 |0 0  |1 422740019000  |4 0  |6 6415_  |7 0  |9 11885  |a 38.00  |b 0  |c 19000  |d 1999-06-14  |e 0  |f DOSP  |g 641.5  |h 38.00  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN