Co chutná v Evropě /
Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vlachová, Libuše (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1979
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: |
Kuchařky (knihy)
> Vaření
> příručky
> Bulharsko
> Francie
> Holandsko
> Itálie
> Jugoslávie
> Maďarsko
> Německo
> Portugalsko
> Polsko
> Rakousko
> Rumunsko
> Rusko
> Ukrajina
> Řecko
> Skandinávie
> Španělsko
> Švýcarsko
> Velká Británie
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Toulavé léto /
Autor: Šnajder, Bohuslav
Vydáno: (1987) -
Pro pestrý stůl /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (1979) -
Podivná aliance /
Autor: Hlavačka, Milan
Vydáno: (1987) -
Španělsko, Portugalsko, Andorra : mapový průvodce
Vydáno: (1992) -
Kuchařka plzeňských strašidel /
Autor: Kuntzmannová, Miroslava, a další
Vydáno: (2009)