Export byl úspěšný — 

Co chutná v Evropě /

Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1979
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641.5
Jednotka 19000 Dostupné  Požadavek