Co chutná v Evropě /
Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1979
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: |
Kuchařky (knihy)
> Vaření
> příručky
> Bulharsko
> Francie
> Holandsko
> Itálie
> Jugoslávie
> Maďarsko
> Německo
> Portugalsko
> Polsko
> Rakousko
> Rumunsko
> Rusko
> Ukrajina
> Řecko
> Skandinávie
> Španělsko
> Švýcarsko
> Velká Británie
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641.5
|
---|---|
Jednotka 19000 | Dostupné Požadavek |