70 sýrových jídel /

Autorka čerpala poučení o přípravě sýrových pokrmů z francouzské, italské, dánské, holandské a švýcarské národní kuchyně. Knížečka obsahuje recepty na pomazánky, saláty se sýrem, obloženě chlebíčky a chuťovky, sýrové topinky a pokrmy s vejci, těstoviny se sýrem, polévky, omáčky a sýrové pečivo....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dufková, Milena (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1971
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Autorka čerpala poučení o přípravě sýrových pokrmů z francouzské, italské, dánské, holandské a švýcarské národní kuchyně. Knížečka obsahuje recepty na pomazánky, saláty se sýrem, obloženě chlebíčky a chuťovky, sýrové topinky a pokrmy s vejci, těstoviny se sýrem, polévky, omáčky a sýrové pečivo.
Popis jednotky:10000 výt.
Fot. na obálce: O. Davidová a St. Němec
Fyzický popis:79, [1] s.