70 sýrových jídel /
Autorka čerpala poučení o přípravě sýrových pokrmů z francouzské, italské, dánské, holandské a švýcarské národní kuchyně. Knížečka obsahuje recepty na pomazánky, saláty se sýrem, obloženě chlebíčky a chuťovky, sýrové topinky a pokrmy s vejci, těstoviny se sýrem, polévky, omáčky a sýrové pečivo....
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1971
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Autorka čerpala poučení o přípravě sýrových pokrmů z francouzské, italské, dánské, holandské a švýcarské národní kuchyně. Knížečka obsahuje recepty na pomazánky, saláty se sýrem, obloženě chlebíčky a chuťovky, sýrové topinky a pokrmy s vejci, těstoviny se sýrem, polévky, omáčky a sýrové pečivo. |
---|---|
Popis jednotky: | 10000 výt. Fot. na obálce: O. Davidová a St. Němec |
Fyzický popis: | 79, [1] s. |