70 sýrových jídel /
Autorka čerpala poučení o přípravě sýrových pokrmů z francouzské, italské, dánské, holandské a švýcarské národní kuchyně. Knížečka obsahuje recepty na pomazánky, saláty se sýrem, obloženě chlebíčky a chuťovky, sýrové topinky a pokrmy s vejci, těstoviny se sýrem, polévky, omáčky a sýrové pečivo....
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dufková, Milena (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1971
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
70 vaječných jídel /
Autor: Dufková, Milena
Vydáno: (1971) -
70 grilovaných jídel /
Autor: Hodač, Ervín, a další
Vydáno: (1970) -
Sýry a příprava sýrových pokrmů /
Autor: Kněz, Václav, a další
Vydáno: (1992) -
70 rybích jídel /
Autor: Pohunková, Hana, a další
Vydáno: (1971) -
100 a l sýrových jídel /
Autor: Studená, Marie
Vydáno: (1982)