Moderní studená kuchyně /

Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné ho...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vrabec, Vilém (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SZdN, 1968
Vydání:3. vyd. v SZdN
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01371ma 2a2200265 454500
001 4227400000007082
005 20221204205105.0
008 0621s1968----xr ---------u-------cze-d
020 |c 55.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.5 
100 1 |a Vrabec, Vilém  |4 aut  |9 8476 
245 1 0 |a Moderní studená kuchyně /  |c Vilém Vrabec ; Fot. : Viktor Radnický 
250 |a 3. vyd. v SZdN 
260 |a Praha :  |b SZdN,  |c 1968 
300 |a 251, [5] s. : [56] s. fot. a barev. fot. 
500 |a 144000 výt. 
500 |a Názvový rejstřík 
500 |a Obálka a vazba: Josef Prchal 
520 2 |a Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné hodnotě potravin, o pravidlech správné výživy i o ozdobách a jejich účelném použití při úpravě pokrmů. 
653 |a Pokrmy studené  |a předpisy kuchařské  |a Kuchařky (knihy)  |a studená kuchyně 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10914  |d 10914 
993 |0 0  |1 422740016594  |4 0  |6 6415_  |7 0  |9 11994  |a 55.00  |b 0  |c 16594  |d 1999-06-21  |e 0  |f DOSP  |g 641.5  |h 55.00  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN