Moderní studená kuchyně /
Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné ho...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZdN,
1968
|
Vydání: | 3. vyd. v SZdN |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01371ma 2a2200265 454500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4227400000007082 | ||
005 | 20221204205105.0 | ||
008 | 0621s1968----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 55.00 Kč | ||
040 | |a |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.5 | ||
100 | 1 | |a Vrabec, Vilém |4 aut |9 8476 | |
245 | 1 | 0 | |a Moderní studená kuchyně / |c Vilém Vrabec ; Fot. : Viktor Radnický |
250 | |a 3. vyd. v SZdN | ||
260 | |a Praha : |b SZdN, |c 1968 | ||
300 | |a 251, [5] s. : [56] s. fot. a barev. fot. | ||
500 | |a 144000 výt. | ||
500 | |a Názvový rejstřík | ||
500 | |a Obálka a vazba: Josef Prchal | ||
520 | 2 | |a Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné hodnotě potravin, o pravidlech správné výživy i o ozdobách a jejich účelném použití při úpravě pokrmů. | |
653 | |a Pokrmy studené |a předpisy kuchařské |a Kuchařky (knihy) |a studená kuchyně | ||
910 | |a LIG502 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 10914 |d 10914 | ||
993 | |0 0 |1 422740016594 |4 0 |6 6415_ |7 0 |9 11994 |a 55.00 |b 0 |c 16594 |d 1999-06-21 |e 0 |f DOSP |g 641.5 |h 55.00 |l DOSP |r 2022-11-20 |t 5 |w 2022-11-20 |y KN |