Moderní studená kuchyně /
Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné ho...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vrabec, Vilém (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZdN,
1968
|
Vydání: | 3. vyd. v SZdN |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Diabetická kuchařka /
Autor: Kotrba, Miroslav
Vydáno: (1998) -
Studené mísy : Lahůdky pro pohoštění a potěšení /
Autor: Pfliegner, I.
Vydáno: (1993) -
Tajemství židovské kuchyně : 270 báječných tajemství tradiční kuchyně /
Autor: Janalík, František, a další
Vydáno: (1997) -
99 sladkostí sovětské kuchyně /
Autor: Dufek, Oldřich, a další
Vydáno: (1982) -
Saláty : praktické rady /
Autor: Nikolay, Peter
Vydáno: (2003)