Žampióny : Pěstování a kuchyňská úprava /

První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuc...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Staněk, Miloslav (Autor), Hovadík, Alois (Autor), Smotlacha, Miroslav (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SZN, 1969
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641
Jednotka 11466 Dostupné  Požadavek