Žampióny : Pěstování a kuchyňská úprava /

První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuc...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Staněk, Miloslav (Autor), Hovadík, Alois (Autor), Smotlacha, Miroslav (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SZN, 1969
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě.
Popis jednotky:S obr., fot. a tb. v textu
Obálka: Zbyněk Weinfurter
15000 výt.
Přehl. lit.
Fyzický popis:229, [3] s.