Žampióny : Pěstování a kuchyňská úprava /
První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuc...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1969
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě. |
---|---|
Popis jednotky: | S obr., fot. a tb. v textu Obálka: Zbyněk Weinfurter 15000 výt. Přehl. lit. |
Fyzický popis: | 229, [3] s. |