Žampióny : Pěstování a kuchyňská úprava /
První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuc...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Staněk, Miloslav (Autor), Hovadík, Alois (Autor), Smotlacha, Miroslav (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1969
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
70 vaječných jídel /
Autor: Dufková, Milena
Vydáno: (1971) -
70 sýrových jídel /
Autor: Dufková, Milena
Vydáno: (1971) -
Zelenina v kuchyni celého světa /
Autor: Vlachová, Libuše, a další
Vydáno: (1972) -
Houby v přírodě a v kuchyni /
Autor: Smotlacha, Miroslav, a další
Vydáno: (1976) -
Pěstování jabloní /
Autor: Dvořák, Antonín
Vydáno: (1987)