Co máme vědět o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel /
Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákup...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Práce,
1956
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: |
Kuchařství
> předpisy
> Stravování hromadné
> příprava pokrmů
> příručky
> Vaření
> Potraviny
> příprava
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641
|
---|---|
Jednotka 6322 | Dostupné Požadavek |