Co máme vědět o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel /

Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákup...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Klimentová, Maryna (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Práce, 1956
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641
Jednotka 6322 Dostupné  Požadavek