Co máme vědět o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel /
Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákup...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Klimentová, Maryna (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Práce,
1956
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: |
Kuchařství
> předpisy
> Stravování hromadné
> příprava pokrmů
> příručky
> Vaření
> Potraviny
> příprava
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Nová domácí kuchařka.
Autor: Břízová, Joza, a další
Vydáno: (1972) -
Dědeček na scestí a 300 dalších míchaných nápojů /
Autor: Crha, Ivan
Vydáno: (1968) -
Ještě bych něco snědl : Druhý návrat Muže, který snědl vše /
Autor: Steingarten, Jeffrey, 1945-
Vydáno: (2011) -
Malý receptář kávy a čaje /
Autor: Burian, Vlado
Vydáno: (1974) -
70 sýrových jídel /
Autor: Dufková, Milena
Vydáno: (1971)