Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby) /

Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kott, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SZN, 1977
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj.
Popis jednotky:4000 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc
Fyzický popis:266, 5 s.