Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby) /
Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj....
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1977
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj. |
---|---|
Popis jednotky: | 4000 výt. Přehl. lit. Věcný rejstřík S obr., fot. a tb. v textu Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc |
Fyzický popis: | 266, 5 s. |