Export byl úspěšný — 

Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby) /

Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kott, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SZN, 1977
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641.4(024)
Jednotka 17215 Dostupné  Požadavek