Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby) /

Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kott, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SZN, 1977
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01412ma 2a2200313 454500
001 4227400000007068
005 20221120145526.0
008 0621s1977----xr ---------u-------cze-d
020 |c 16.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.4(024) 
100 1 |a Kott, Vladimír  |4 aut  |9 8410 
245 1 0 |a Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby) /  |c Vladimír Kott 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SZN,  |c 1977 
300 |a 266, 5 s. 
490 1 |a Rostlinná výroba 
500 |a 4000 výt. 
500 |a Přehl. lit. 
500 |a Věcný rejstřík 
500 |a S obr., fot. a tb. v textu 
500 |a Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc 
520 2 |a Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj. 
653 |a Ovoce  |a Zelenina  |a Houby  |a konzervování v domácnosti  |a příručky 
830 0 |a Rostlinná výroba  |9 8222 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10900  |d 10900 
993 |0 0  |1 422740017215  |4 0  |6 6414024_  |7 0  |9 11977  |a 16.00  |b 0  |c 17215  |d 1999-06-21  |e 0  |f DOSP  |g 641.4(024)  |h 16.00  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN