Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby) /
Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj....
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1977
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01412ma 2a2200313 454500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4227400000007068 | ||
005 | 20221120145526.0 | ||
008 | 0621s1977----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 16.00 Kč | ||
040 | |a |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.4(024) | ||
100 | 1 | |a Kott, Vladimír |4 aut |9 8410 | |
245 | 1 | 0 | |a Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby) / |c Vladimír Kott |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SZN, |c 1977 | ||
300 | |a 266, 5 s. | ||
490 | 1 | |a Rostlinná výroba | |
500 | |a 4000 výt. | ||
500 | |a Přehl. lit. | ||
500 | |a Věcný rejstřík | ||
500 | |a S obr., fot. a tb. v textu | ||
500 | |a Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc | ||
520 | 2 | |a Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj. | |
653 | |a Ovoce |a Zelenina |a Houby |a konzervování v domácnosti |a příručky | ||
830 | 0 | |a Rostlinná výroba |9 8222 | |
910 | |a LIG502 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 10900 |d 10900 | ||
993 | |0 0 |1 422740017215 |4 0 |6 6414024_ |7 0 |9 11977 |a 16.00 |b 0 |c 17215 |d 1999-06-21 |e 0 |f DOSP |g 641.4(024) |h 16.00 |l DOSP |r 2022-11-20 |t 5 |w 2022-11-20 |y KN |