Drůbeží speciality /
Praktická příručka obsahuje pokyny k úpravě drůbeže méně obvyklými způsoby. Uvádí řadu studených jídel, polévek a specialit z kuřat, kapounů, slepic, hus, kachen, krocanů, holubů, perliček a drobů z drůbeže.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Houžvička, Alois (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1969
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Drůbeží speciality /
Autor: Houžvička, Alois
Vydáno: (1971) -
100 a 1 drůbežích jídel /
Autor: Kosek, Oldřich
Vydáno: (1979) -
Cukrářské speciality /
Autor: Gurecký, Antonín, a další
Vydáno: (1976) -
Eva Pilarová vaří pochoutky z drůbeže /
Autor: Pilarová, Eva
Vydáno: (1996) -
Manželské recepty a trocha povídání /
Autor: Haničincová, Štěpánka, a další
Vydáno: (1998)