Výroba nápojů z ovoce /

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k s...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Uher, Jiří (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SNTL, 1975
Vydání:1. vyd.
Edice:Řada potrav
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 663.81(083.12)
Jednotka 16039 Dostupné  Požadavek