Výroba nápojů z ovoce /

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k s...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Uher, Jiří (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : SNTL, 1975
Vydání:1. vyd.
Edice:Řada potrav
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem nápojů a k hygienickým požadavkům při výrobě.
Popis jednotky:15200 výt.
S obr., fot. a tb. v textu
Obálka a vazba: Jindřich Vodička
Věcný rejstřík
Přehl. lit.
Fyzický popis:336 s.